インストロン主催の新しいインストロン・コミュニティ・ブログへようこそ。 インストロンならではの最高にフレッシュかつ頭脳明晰で才能豊かな人々の集まりです。 材料科学の世界は果てしなく広く、膨大な業界や材料、課題が対象となっています。そのため、その道の専門家、あるいは材料科学の達人になるために必要なあらゆる知識を1人で備えるのは到底無理です。 コミュニティ・ブログには、専門的ノウハウや体験、アイデアを連携して出し合い、最も正確で関連のある情報をタイミング良く読者に提供してくれる豊富な人材が集まっています。

自己紹介、意見、そして自身の体験についてお話しください。 インストロン・コミュニティでお待ちしています。

Materials and Applications Solutions for the Biomedical, Plastics, and Elastomer Industries

Instron universal testing machines can be used across industries to meet many different mechanical testing requirements, and Instron software and accessories allow our test frames to be configured to suit your specific industry or application need. This issue of the Accessories Newsletter includes some of the key application and product solutions for the biomedical, plastics, and elastomer industries. Please follow the links to prerecorded webinars, demonstration videos, or product pages which may be of interest to you. As always, you can also contact your local Instron representative for more information.

Posted By Amanda Redinger On  Mar 24, 2021 01:00 PM

Will Product Failure Put Your Company at Risk?

To understand the value of Bluehill’s Traceability module to the wider materials testing industry, it is helpful to first understand why the FDA (Food and Drug Administration) requires medical device and pharmaceutical companies operating in the U.S. to comply with 21 CFR Part 11, which Traceability is designed to enable.

Posted On Mar 09, 2021 11:00 AM

Compression Testing of Concrete Blocks with Recycled Plastic

This task came to us from a research team evaluating how the strength of concrete changes when mixed with different percentages of recycled plastics. Would concrete filled with recycled plastic be the way of the future? How much would these colorful little bits of plastic change the strength of something as robust as concrete?

Posted On Mar 09, 2021 09:00 AM