Instron 

Marktleider voor het mechanisch testen van materialen
Instron test systeem

Het in 1946 opgerichte Instron is erkend marktleider in de materiaaltestsector. Wij streven ernaar onze klanten de best mogelijke productervaring te bieden door producten van de hoogste kwaliteit, deskundige ondersteuning en eersteklas service te leveren.universele testsystemen


Testsystemen

Onze uitgebreide productlijn bevat naast universele testmachines ook toestellen om dynamische vermoeiing, torsie, impact, reologie, HDT en Vicat te testen. We bieden daarnaast systemen om structurele duurtesten en crash simulaties uit te voeren.
 
 
 
 
 


Meer informatie
BlueHill Universal dashboard


Software

Onze softwarepakketten zijn beschikbaar voor alle nieuwe Instron toestellen en als upgrades voor bestaande Instron systemen. Alle software interfaces zijn zo ontworpen dat ze een natuurlijk verlengstuk van de instrumenten zijn en bijdragen aan een efficiënte workflow. Deze bieden bovendien krachtige programma's voor posttestanalyses zoals DIC Replay en databeheersoftware als TrendTracker. 


Meer informatie
Instron krachtcel


Accessoires

Instron heeft zijn brede arsenaal aan toepassingen en ruime technische ervaring ingezet om het meest uitgebreide assortiment aan accessoires voor materiaaltestsystemen in de sector te maken. Ons enorme gamma aan algemene en toepassingsgerichte accessoires, dat uit honderden klemmen, opstellingen, meetcellen en andere accessoires bestaat, is ontworpen om u zo veel mogelijk uit uw materiaaltestsysteem te helpen halen.

 


 
Bij u in de buurt

Instron is een wereldwijde organisatie met verkoop- en servicepunten in alle windstreken.

Instron

Hovesesteenweg 6
B-2530 Boechout, België

Verkoop Nederland:

Tel: +31 6 10 89 82 86
Email: [email protected]

Verkoop België en Luxemburg:

Tel: +32 485 72 77 99
Email: [email protected] 

Service Benelux:

Tel: +32 3 454 03 04
Fax: Fax: +32 3 454 12 44
Email: [email protected] 

 

 

Instron Benelux (België, Nederland, Luxemburg) Instron diensten 


Diensten

Instron biedt geaccrediteerde kalibratiediensten voor materiaaltestapparatuur. We voeren ook preventief onderhoud, installaties en verplaatsingen, reparaties en refurbishments van Instron-apparatuur voor u uit.
 
 

 


Instron opleiding 


Opleiding

Instron biedt een ruime selectie opleidingsmogelijkheden die speciaal zijn ontworpen voor machine operators en ontwikkelaars van testmethoden op alle vaardigheidsniveaus. Afhankelijk van de noden kunnen de cursussen bij u op locatie en op de eigen toestellen, online of in één van de Instron kenniscentra gegeven worden.


 

Meer informatie
Instron technische ondersteuning 


Technische Ondersteuning

Onze technische specialisten zijn overal ter wereld beschikbaar om u te helpen uitdagingen te overwinnen die u tegenkomt bij het testen. Klanten met een servicecontract worden als eerste geholpen, zodat zij zo snel mogelijk antwoord hebben op hun vragen. Voor uw gemak bieden we de technische ondersteuning telefonisch, per e-mail of op afstand via online diagnostische hulpmiddelen.

 


 

Contact Opnemen

Instron in een oogopslag

Instron at a glance